ColoursRing inseamna bucuria de a trai, de a crea si de a realiza obiecte utile,
dar frumoase pentru casa si biroul tau.

ColoursRing sunt eu, Corina, artist plastic. Creez si pictez manual obiecte din ceramica,
de la vase din ceramica pentru locuinta si spatiul de lucru,
pana la obiecte functionale pentru living, bucatarie sau toaleta.

Pasiunea mea s-a extins de curand in domeniul accesoriilor pentru doamne,
deoarece imi face o deosebita placere sa creez brose, bratari, coliere sau cercei.

Va pot rasfata cu modele si desene unicat, iar treptat voi adauga pe acest blog
toate creatiile mele, pentru a va fi mult mai usor sa va decideti.

sâmbătă, 19 martie 2011

Martisoare  

Martisoare - 5 RONIn fiecare an inainte de 1 Martie sunt dezamagita de ce vad pe piata.Martisoare care se presupune ca ar trebui sa reprezinte un simbol al primaverii. Cu parere de rau, de fiecare data am preferat sa cumpar o floare cu un snur rosu.
Mi-am spus insa intr-o zi ca pot sa fac eu o schimbare si cum stiam sa lucrez cu lutul m-am apucat sa fac martisoare pentru a darui celor dragi ceva deosebit,unic si lucrat cu drag chiar de mine.

Prima oara am realizat martisoare la varsta de 15 ani.Persoanele dragi au fost foarte incantate...insa pentru mine nu a fost indeajuns asa ca am iesit cu ele in fata blocului pentru a vedea ce impact au asupra trecatorilor. Mare mi-a fost uimirea cand eu..o fetita de 15 ani, cu o masuta in fata blocului am vandut toate martisoarele.
Batrani,tineri,adulti m-au felicitat si au cumparat martisoare pe care nu le mai vazusera pana atunci si de care au fost foarte incantati si cred ca mai mare a fost placerea pentru ca aveau sa le daruiasca celor dragi ceva frumos,ceea ce dorim cu totii sa facem, sa daruim celor dragi ceva pe masura sentimentelor pe care le avem fata de ei.
De atunci insa pana anul trecut, nu am mai acordat atentie detaliilor si lucrului manual pentru ca aveam alte prioritati si treceam prin diferite schimbari.Insa, totul acum a reintrat in linie dreapta si am reinceput sa dau atentie detaliilor si am redescoperit placerea pe care o aveam cand cream ceva.

Anul acesta am realizat martisoare cu simboluri traditionale precum ghiocelul,potcoava,trifoi si gargarita..somboluri ale primaverii si doua modele cu narcisa care infloreste primavara si frunza cu flori de cires.

Fotografiile sunt realizate de Danie lPhotography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu